Isolasjon

God isolering gir energibesparelser!

God isolasjon gir store energibesparelser og vi i Oslo IsolasjonsService har over 20 års erfaring fra denne bransjen. Vi har blant annet sørget for god isolasjon i det nye Operahuset i Oslo, Barcodebygget og Radiumhospitalet, for å nevne noen. Med fokus på høy kvalitet i håndverk og produkter sørger vi for en effektiv isolasjon som varer i mange mange år.

Oslo IsolasjonsService AS besitter ekspertise innen alt av isolasjon og isoleringsarbeid. Det betyr at vi utfører teknisk isolasjon, frostsikring, lydisolering, isolasjon av rør og alt annet innen isolasjon. Våre løsninger er alltid ressursbesparende, miljøvennlige og sikre. Med tyve års erfaring vet vi hvilken isolasjon man skal bruke for at isoleringen skal være så effektiv som mulig.

Isolasjon på varme rør har til hensikt å begrense varmetapet mellom det strømmende vannet i røret og omgivelsene. Du kan spare strømutgiftene betraktelig ved å bruke Glava Tapelock rørskål som isolasjon.

AF/Armaflex – en energieffektiv isolasjon for bruk innen air-condition, kjøling, prosess og VVS-tekniske anlegg. Nå med Microban antimikrobiell produktbeskyttelse som gir en ekstra beskyttelse mot mikrober, mugg og råteskader.

Varme Rør

Isolering av varme rør har til hensikt å begrense varmetapet mellom det strømmende vannet i røret og omgivelsene. Du kan spare strømutgiftene betraktelig ved å isolere med Glava Tapelock rørskål.

Kalde rør

AF/Armaflex – den energieffektive isoleringen for bruk innen air-condition, kjøling, prosess og VVS-tekniske anlegg. Nå med Microban antimikrobiell produktbeskyttelse som gir en ekstra beskyttelse mot mikrober, mugg og råteskader.

Frostsikring

Rør som ligger i utendørs klima må frostsikres for å unngå store skader og kostnader: Dette gjøres enkel med å montere selvregulerende varmekabel samt isolere røret med Glava-rørskåler eller lignende materiale i tykkelse minimum 50mm og eventuelt overflatebekledning om røret er utsatt for vær og vind.

Rørisolasjon

Isoler med AF/Armaflex eller Glava rørskåler!

 tillegg til stor energigevinst vil du oppleve at:

  • Du slipper å vente lenge på varmtvannet
  • Du unngår kondens på kaldtvannsrørene
  • Du har kaldt vann i kranen sommerstid
  • Du unngår frostsprengning