Isolasjon

Kalde rør

Kalde rør

AF/Armaflex – den energieffektive isoleringen for bruk innen air-condition, kjøling, prosess og VVS-tekniske anlegg. Nå med Microban antimikrobiell produktbeskyttelse som gir en ekstra beskyttelse mot mikrober, mugg og råteskader.

AF/Armaflex er en profesjonell isolering for langvarig kondenskontroll. Dens unike mikrocellestruktur gjør at produktet er enkel å bearbeide og montere. Produktet har en optimal kombinasjon av en meget lav varmeledningsevne og ekstrem høy diffusjonsmotstand. Dette forebygger energitap og fuktopptak over lang tid, og hjelper med å redusere risikoen for korrosjon under isoleringen. Den innebygde Microban antimikrobielle beskyttelsen og de gode brannegenskapene, gjør produktet spesielt godt egnet for bruk i offentlige bygninger og prosessindustrien. AF/Armaflex systemfamilie og vårt 10-års garantikonspet gir en sikker løsning for alle bruksområder.

Last ned produktark for AF/Armaflex fra Glava (PDF).

Oslo IsolasjonsService AS har 20 års erfaring innen bransjen, og vi har hele tiden lagt stor vekt på å bruke kvalitetsprodukter for å oppnå et best mulig resultat. AF/Armaflex er et slikt kvalitetsprodukt.

Dersom du har spørsmål om AF/Armaflex eller noe av de andre materialene vi bruker, er det bare å ta kontakt på telefon 22 27 00 82 eller send en e-post til post@oisas.no. Vi gir deg gjerne et uforpliktende pristilbud.