Referanser

22/09-10

Norges varemesse

Norges varemesse Oppdragsgiver: Oras AS

Vennligst se Byggenytt
22/09-10

Frydenberg. Oppdragsgiver Ing Sverre Hollie AS

Frydenberg. Oppdragsgiver Ing Sverre Hollie AS

Vennligst se Byggenytt

Kontakt oss

Besøksadresse:
Østensjøveien 60
inngang baksiden, 3 etg.

Tlf:       22270082 (08.00-15.30)
Faks:   22757170
Epost: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt oss for et
uforpliktende tilbud:

93 21 24 64

AF/Armaflex - den energieffektive isoleringen for bruk innen air-condition, kjøling, prosess og VVS-tekniske anlegg. Nå med Microban antimikrobiell produktbeskyttelse som gir en ekstra beskyttelse mot mikrober, mugg og råteskader.

AF/Armaflex er en profesjonell isolering for langvarig kondenskontroll. Dens unike mikrocellestruktur gjør at produktet er enkel å bearbeide og montere. Produktet har en optimal kombinasjon av en meget lav varmeledningsevne og ekstrem høy diffusjonsmotstand. Dette forebygger energitap og fuktopptak over lang tid, og hjelper med å redusere risikoen for korrosjon under isoleringen. Den innebygde Microban antimikrobielle beskyttelsen og de gode brannegenskapene, gjør produktet spesielt godt egnet for bruk i offentlige bygninger og prosessindustrien. AF/Armaflex systemfamilie og vårt 10-års garantikonspet gir en sikker løsning for alle bruksområder.

Last ned produktark for AF/Armaflex fra Glava (PDF).

Oslo IsolasjonsService AS har 20 års erfaring innen bransjen, og vi har hele tiden lagt stor vekt på å bruke kvalitetsprodukter for å oppnå et best mulig resultat. AF/Armaflex er et slikt kvalitetsprodukt.

Dersom du har spørsmål om AF/Armaflex eller noe av de andre materialene vi bruker, er det bare å ta kontakt på telefon 22 27 00 82 eller send en e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vi gir deg gjerne et uforpliktende pristilbud.

 

Med fokus på kvalitet

Oslo IsoleringsService sørger for at alt vårt isoleringsarbeid blir gjennomført med fokus på kvalitet.