Referanser

22/09-10

Norges varemesse

Norges varemesse Oppdragsgiver: Oras AS

Vennligst se Byggenytt
22/09-10

Frydenberg. Oppdragsgiver Ing Sverre Hollie AS

Frydenberg. Oppdragsgiver Ing Sverre Hollie AS

Vennligst se Byggenytt

Kontakt oss

Besøksadresse:
Østensjøveien 60
inngang baksiden, 3 etg.

Tlf:       22270082 (08.00-15.30)
Faks:   22757170
Epost: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt oss for et
uforpliktende tilbud:

93 21 24 64

Da det på rør med høy temperatur kreves store tykkelser på isolasjonen for å isolere energiøkonomisk anbefales det å benytte isolasjon av glassull. Hvilken tykkelse som skal benyttes avhenger av hva som aksepteres av energitapskostnader. Norsk Standard NS 12828 setter krav til minimumisolasjonstykkelse.

Alternativ 1: Glava Alukomfort rørskål er en rørskål med alu-komfortbelegg. Produktet festes med ståltråd. Det finnes forskjellige typer mantling på markedet, det vanligste er plast- eller aluminiumsmantling. Glava leverer plastkledningssystemet Isotop (kun til bruk innomhus).

Alternativ 2: Glava Tapelock rørskål er en rørskål med aluminiumsfoliebelegg med selvklebende leppe. Produktet festes ved å klemme sammen langsgående tapeflik og brukes der det er ønskelig med pen og vaskbar overflate. Dersom produktet skal brukes utendørs skal det mantles med aluminiumsmantling.

Armaflex

Armaflex har et bredt sortiment alt fra slanger for kondensisolering, støyisolering, branngjennomføringer til isolering av solpanel- og varmepumpeledninger.
Tilbyr også program for rustbehandling av stålrør før isolering. I tillegg preisolerte opphengsystem for kjøle- og fryseledninger.