Referanser

22/09-10

Norges varemesse

Norges varemesse Oppdragsgiver: Oras AS

Vennligst se Byggenytt
22/09-10

Frydenberg. Oppdragsgiver Ing Sverre Hollie AS

Frydenberg. Oppdragsgiver Ing Sverre Hollie AS

Vennligst se Byggenytt

Kontakt oss

Besøksadresse:
Østensjøveien 60
inngang baksiden, 3 etg.

Tlf:       22270082 (08.00-15.30)
Faks:   22757170
Epost: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt oss for et
uforpliktende tilbud:

93 21 24 64

Isogenopak

®ISOGENOPAK er en spesiell slitesterk PVC film til bruk som belegg på isolerte rør. Materialet sikrer en tørr og ren overflate. Materialet har en viss bøyning som sikrer rask og lett påføring. Isogenpack er brannsikker og tåler syre, salt, olje og rust. Materialet ruster ikke og er vanntett. I tillegg tåler det ferskvann, saltvann og er upåvirket av gasser og oljesøl. Materialet er også ekstremt slitesterkt slik at rifter ikke oppstår. Med høy elastisitet tåler materialet bevegelser og rystelser.

 

Ekstrem holdbarhet

Isogenopak har en diskre gråfarge som ikke endres. Materialet krever ikke noe vedlikehold.

Tåler store temperaturendringer

Isogenopak tåler endringer i temperatur fra -20°C til + 65°C ved bruk innendørs.

Antistatisk og lett

Isogenopak er laget av et antistatisk materiale. Isogenopak er veldig lett; en kvadratmeter med tykkelse på 0.35 mm veier bare 500 gram. Dette gjør materialet ideelt for transport og oppbevaring.

Dersom du har spørsmål om Isogenopak eller ønsker et uforpliktende pristilbud fra Oslo IsolasjonsService er det bare å ringe 22 27 00 82 eller send en e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vi utfører teknisk isolasjon, lydisolasjon, rørisolasjon, frostsikring og alt annet innenfor isolasjon. Av referanser kan vi blant annet vise til det nye Operahuset, Radiumhospitalet og Barcodebygget.

Armaflex

Armaflex har et bredt sortiment alt fra slanger for kondensisolering, støyisolering, branngjennomføringer til isolering av solpanel- og varmepumpeledninger.
Tilbyr også program for rustbehandling av stålrør før isolering. I tillegg preisolerte opphengsystem for kjøle- og fryseledninger.