Referanser

22/09-10

Norges varemesse

Norges varemesse Oppdragsgiver: Oras AS

Vennligst se Byggenytt
22/09-10

Frydenberg. Oppdragsgiver Ing Sverre Hollie AS

Frydenberg. Oppdragsgiver Ing Sverre Hollie AS

Vennligst se Byggenytt

Kontakt oss

Besøksadresse:
Østensjøveien 60
inngang baksiden, 3 etg.

Tlf:       22270082 (08.00-15.30)
Faks:   22757170
Epost: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt oss for et
uforpliktende tilbud:

93 21 24 64

God isolering gir energibesparelser!

God isolasjon gir store energibesparelser og vi i Oslo IsolasjonsService har over 20 års erfaring fra denne bransjen. Vi har blant annet sørget for god isolasjon i det nye Operahuset i Oslo, Barcodebygget og Radiumhospitalet, for å nevne noen. Med fokus på høy kvalitet i håndverk og produkter sørger vi for en effektiv isolasjon som varer i mange mange år.

Oslo IsolasjonsService AS besitter ekspertise innen alt av isolasjon og isoleringsarbeid. Det betyr at vi utfører teknisk isolasjon, frostsikring, lydisolering, isolasjon av rør og alt annet innen isolasjon. Våre løsninger er alltid ressursbesparende, miljøvennlige og sikre. Med tyve års erfaring vet vi hvilken isolasjon man skal bruke for at isoleringen skal være så effektiv som mulig.

Isolasjon på varme rør har til hensikt å begrense varmetapet mellom det strømmende vannet i røret og omgivelsene. Du kan spare strømutgiftene betraktelig ved å bruke Glava Tapelock rørskål som isolasjon.

AF/Armaflex - en energieffektiv isolasjon for bruk innen air-condition, kjøling, prosess og VVS-tekniske anlegg. Nå med Microban antimikrobiell produktbeskyttelse som gir en ekstra beskyttelse mot mikrober, mugg og råteskader.

Dersom du ønsker mer informasjon om isolasjon eller isolasjonsprodukter, eller et uforpliktende pristilbud, er det bare å kontakte oss på telefon 22 27 00 82 eller send en e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Isolering av varme rør har til hensikt å begrense varmetapet mellom det strømmende vannet i røret og omgivelsene. Du kan spare strømutgiftene betraktelig ved å isolere med Glava Tapelock rørskål.

AF/Armaflex - den energieffektive isoleringen for bruk innen air-condition, kjøling, prosess og VVS-tekniske anlegg. Nå med Microban antimikrobiell produktbeskyttelse som gir en ekstra beskyttelse mot mikrober, mugg og råteskader.

Med fokus på kvalitet

Oslo IsoleringsService sørger for at alt vårt isoleringsarbeid blir gjennomført med fokus på kvalitet.